Jump to content
Sign in to follow this  
TrackSpec

changing forum avatar

Recommended Posts

Just have been trying to change my forum avatar recently, ive made sure the pic is 120x90 and its less than 50kb but for some reason it wont change, i cant even get the base gallery ones to work. Anyone else having trouble with this?

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe try doing a 'hard' refresh. Hold down Shift while pressing refresh. Sometimes fixes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maybe try doing a 'hard' refresh. Hold down Shift while pressing refresh. Sometimes fixes it.

don't you mean CTRL F5?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maybe try doing a 'hard' refresh. Hold down Shift while pressing refresh. Sometimes fixes it.

don't you mean CTRL F5?

 

 

Well, yeah, with F5 being the keyboard action to refresh. Although now I can't remember, I thought it was SHIFT, not CTRL?? Maybe you are right though..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×